Refugeewalk 30 september 2018

 

 

WAT, WAAR, WANNEER EN WAAROM

 

Wereldwijd waren nooit zo veel mensen op de vlucht voor geweld, oorlog en vervolging. Sommige vluchtelingen zijn wekenlang te voet onderweg, op zoek naar een veilige thuis.

 

Voor het derde jaar op rij daagt de Refugee Walk van Vluchtelingenwerk Vlaanderen deelnemers uit om in de voetsporen te treden van vluchtelingen en een tocht van 40 kilometer af te leggen.
 
Wil je tonen dat je solidair bent met asielzoekers en vluchtelingen? Stap dan mee met de Refugee Walk 2018 op zondag 30 september. Nieuw is dat we deze keer starten in Mechelen.
 
Wie meestapt, zamelt geld in voor mensen op de vlucht. Maar de Refugee Walk is meer dan een sportieve uitdaging of een inzamelactie. We brengen mensen bij elkaar, doorbreken stereotypen en bouwen bruggen. Tijdens de tocht die jullie samen afleggen, delen vluchtelingen hun verhaal met jou. Op verschillende plekken langs het parcours word je verrast door muziek en eten uit de hele wereld.​
 
  • Wil je meestappen? Schrijf je hier in.
  • Wil je een stapper steunen? Vind hier een team naar jouw hart.
  • Wil je liever een algemene gift doen voor de Refugee Walk van Vluchtelingenwerk Vlaanderen? Dat kan door te storten op onze Triodos-rekening BE06 5230 8056 2922 (BIC: TRIOBEBB). Zet je 'Refugee Walk' in je mededeling? Dankjewel!
  • Heb je vragen over de Refugee Walk of suggesties ? Stuur een mailtje naar info@refugeewalk.be of bel ons op 02 225 44 00. 
  • Heb je persvragen? Contacteer onze persverantwoordelijke Caroline Van Peteghem via caroline@vluchtelingenwerk.be of tel. 0473 88 65 97.

Meer info: https://www.refugeewalk.be