E-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de online versie.

 

22 mei  2016

Vrijwilligers gezocht, niet enkel op onze meedenk-dag

 

Beste sympathisant,

 

 

Ongetwijfeld heb je ons e-zine gezien over de  Meedenk-dag van 4 juni. Ondertussen ligt de zaal ook vast (Nieuwe Vrede, Vredestraat 26, 2600 Berchem) en zijn de werkgroepen duidelijker afgebakend.

Via deze link vind je alle info: http://www.anti-racisme.be/nl/meedenk-dag-hand-hand-campagne-dekolonisatie-van-de-geest-zaterdag-4-juni-2016

 

Hopelijk kan je er die zaterdagvoormiddag bij zijn? Inschrijven kan via een mailtje terug met je naam en adres.

 

De Meedenk-dag is echter maar een stapje in het hele proces. Ook als je er op 4 juni niet bij kan zijn, stellen we je mening op prijs, zowel vooraf als achteraf. En daarna rekenen we op jouw hulp om vanaf september de campagne lokaal mee verder uit te werken en uit te voeren.

 

Wil je in de komende dagen en weken je ideeën delen over opzet en doel van de campagne? Geef ons dan snel een seintje aub.

Meedenken op 4 juni is immers maar één mogelijkheid. We voorzien ook online feedback en inspraak. Heb je een voorkeur voor een bepaald deelterrein (zie werkgroepen)? Geef die dan aub door.

We komen de komende maanden ook regelmatig samen met een campagnewerkgroep. Een eerste bijeenkomst gaat door op dinsdag 31 mei om 18u in de Grote Steenweg 91, 2600 Berchem (laat iets weten als je er bij wil zijn).

 

Uiteraard kan je hier nog even over nadenken en even afwachten tot de Meedenk-dag. Vraag dan om ondertussen op de hoogte gehouden te worden van de verdere stapjes.

 

Je kan het facebook-evenement van onze meedenk-dag delen via https://www.facebook.com/events/513484765504770/

 

 

Met vriendelijke groeten

Ludo Segers, Stella Okemwa en Marius Dekeyser

namens Hand in Hand tegen racisme vzw

 

 

#handinhand

Volg ons op Facebook

 

Steun ons

Je kan onze werking steunen door een gift op rekeningnummer BE39 0000 0001 1619 / BPOT BE B1 van Hand in Hand tegen racisme vzw. Vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest.

 
 

Uitschrijven | Inschrijven |
Geen bulk-mail meer ontvangen van Hand in Hand vzw

info@anti-racisme.be

 

Grote Steenweg 91
2600 Berchem-Antwerpen
Belgiƫ

 

Hand in Hand vzw logo